محل تبلیغات شما

میگو سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که با میگو تهیه می شود. این غذا با دیگر غذاهای سوخاری مانند مرغ سوخاری و قارچ سوخاری کمی متفاوت تر است و به عنوان یک غذای دریایی محسوب می شود که کمتر می توانیم آنرا در فست فودها تهیه کنیم. در این آموزش بهترین روش طرز تهیه میگو سوخاری در منزل را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر میگو سوخاری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه میگو سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم میگو سوخاری میگو۱ کیلوگرم آبلیمو۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ۱ عددسیر۵ حبه آرد سفید۱ لیوان آرد سوخاری۱ لیوان روغن سرخ کردنی به میزان لازم فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا میگو ها را تمیز می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. برای طعم دار کردن میگوها ، آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل به میگو ها اضافه می کنیم. پس از این کار سیرها را رنده می کنیم و به میگو ها اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم به صورتی که مواد به تمام قسمت های میگو ها برسد. سپس یک سلفون روی ظرف می کشیم و آنرا برای مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد طعم دهنده جذب میگو ها شوند و میگو ها طعم دار شوند.

پس از اینکه میگو ها طعم دار شدند آنها را از یخچال خارج می کنیم. حالا درون ۳ کاسه مجزا آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ را می ریزیم. تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.

مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود ، سپس میگوها را به ترتیب در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری می زنیم و در تابه می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه میگوها طلایی شدند از روغن خارج می کنیم.


آموزش خرید اکانت نود 32

سرمربی جدید باید برنامه ۴ساله داشته باشد/ مردم از ما انتظار دارند

چرا گوشت گران شد؟

میگو ,سوخاری ,کنیم ,ها ,آرد ,تهیه ,می کنیم ,میگو ها ,میگو سوخاری ,به میزان ,می دهیم

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Santiago's style فروشگاه آنلاین مامال مهاجرت قانونی به استرالیا Gwen's page دانلود آهنگ جدید سایت فروشگاه خرید ساعت دیواری ایرانی شعر فارسی 2020 مقاله های روانشناسی و تفکر امیدوارانه مقاله های نت دنیای ثبت glucaderex